avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua! Recent m am mutat într un apartament cu 2 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua! Recent m am mutat într un apartament cu 2 camere ...

Bună ziua! Recent m am mutat într un apartament cu 2 camere cu chirie. Contractul este încheiat între mine, persoana fizica și firma proprietarului, persoana juridica. Domnul m a întrebat dacă as fi de acord sa schimbam contractul pentru a se putea trece ca persoana fizica. As vrea sa știu dacă ar exista probleme în urma acestei schimbări și vreau sa menționez ca pana acum nu am avut probleme cu proprietarul. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 23:03, 15 Ianuarie 2025
Buna ziua, in principiu nu sunt probleme diferite.
Deci ar trebui sa fie totul ok, dansul a spus ca nu vrea sa modifice nimic altceva la contract în afara de asta.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, in principiu nu sunt probleme diferite.

Trebuie citite modificarile. Va trebui sa faceti fie un contract nou, fie un act aditional. Aveti grija la cine figureaza ca proprietar, daca nu va inchiriaza proprietarul, verificati acordul proprietarului de subinchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu - firma Kamelia77 Kamelia77 BUNA ZIUA! AM O MICA NELAMURIRE..SI SPER SA GASESC RASP. LA DVS. EU AM INFIINTAT RECENT O FIRMA (SALA DE SPORT) AM INCHEIAT UN CONTRACT DE INCHIRIERE CU ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament cu destinatia de sediu social Alexnastase Alexnastase Buna ziua, Vreau sa inchiriez un apartament pentru al folosi ca sediu social pentru mai multe societati comerciale(mai exact 3 pentru ca apartamentul are 3 ... (vezi toată discuția)