avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contributii pentru norma partiala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contributii pentru norma partiala

Buna ziua!

Pentru un angajat cu norma partiala de 4 ore cum se platesc contributiile la Stat?

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2025
Alina Denisa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alina Denisa , utilizator 13:18, 21 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Suprataxarea la part time: Din ianuarie 2025, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim de 3.750 lei
www.avocatnet.ro/articol_686...
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru a ma angaja consilier juridic la o primarie ce conditii ... marcel.damaschin marcel.damaschin Pentru a ma angaja consilier juridic la o primarie, eu, eu, ce conditii trebuie sa indeplinesc? In afara dovezii de absolvent de drept. Multumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua, fiica mea este studenta si doreste sa se angajeze ... ursamajor ursamajor Buna ziua, fiica mea este studenta si doreste sa se angajeze pentru 2-4 ore. Angajatorul unde a depus cv i-a comunicat ca nu se mai incheie contracte part-time ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri-contributii sociale datorate de angajator Daliborka Daliborka Buna ziua, va rog ma puteti ajuta, nu inteleg urmatoarea speta Adica daca o pers lucreaza 4 ore , automat angajatorul tb sa plateasca contributiile pt 8 ... (vezi toată discuția)