avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sanatate si securitate in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sanatate si securitate in munca

Va rog sa ma ajutati cu un model de "Instructiuni proprii de sanatate si securitate in munca pentru activitatea de prelucrare automata a datelor" .
Cel mai recent răspuns: eu7 , utilizator 19:37, 24 Octombrie 2007
este interzisconsumul de alimente in apropierea computerelor, in special deasupra tastaturilor

pt punerea sub tensiune a calculatoarelor electronice, salariatul :
-verifica temperatura si umiditatea din incapere;
-verifica tensiunea la tabloul de alimentare;
-pune sub tensiune unitatea centrala, prin actionarea butonului corespunzator;
-pune sub tensiune echipamentele periferice, prin actionarea butoanelor corespunzatoare de pe panourile de comanda, in succesiunea indicata de documentatia tehnica a calculatorului.
Buna ziua , ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste instructiuni proprii de prot a muncii pentru o firma de agenti de paza?

multumesc anticipat
buna, ma poate ajuta cineva si pe mine cu niste instructiuni proprii pentru agenti de paza, brutari, cofetari, patiseri, muncitori necalificati,
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu de lucru alocat unui angajat Margareta72 Margareta72 Cati metri patrati sunt alocati prin lege unui angajat intr-un birou in care se desfasoara activitatea de CTC ? Daca fiecare birou are pe el si un PC se ... (vezi toată discuția)
Program operatori pc aura 48 aura 48 Bună ziua Aş vrea să ştiu care este programul de lucru pe zi pentru operatori PC ( pauze, program redus). Mulţumesc, (vezi toată discuția)
Lucru la calculator - reglementari ContSters60781 ContSters60781 Am vazut ca s-a mai atins subiectul (cel putin tangential). Totusi, imi este neclara problema pauzelor de relaxare a ochilor pentru cei care lucreaza la ... (vezi toată discuția)