avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună! Dacă am primit bani prin transfer bancar de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună! Dacă am primit bani prin transfer bancar de la o persoana ...

Bună! Dacă am primit bani prin transfer bancar de la o persoana fizică,ma poate oblica prin instanță să îi restitui înapoi ?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin 1989 , utilizator 20:53, 9 Februarie 2025
Întrebarea d-voastră nu are nici o relevanta daca nu explicați exact situația , fiecare caz in parte este diferit si daca va trebui sa mergeți in instanță o sa aflați acolo ce va decide judecătorul .
Cu ce titlu vi i-a dat? Reveniti cu detalii. Ce sumă, a fost cadou, împrumut, de la cine, pt ce?
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2025
gi-jane2, moderator
La tranzacții sa specificat,cadou sau cumpărături!

gi-jane2 a scris:

Cu ce titlu vi i-a dat? Reveniti cu detalii. Ce suna, a fost cadou, împrumut, de la cine, pt ce?

Si care este motivul sa vi-i ceara înapoi ? Ați promis ceva in schimb si nu v-ați ținut de cuvânt ? Din păcate dați informații cu lingurița așa ca si răspunsurile vor fi cu aceiași măsură .
Cu titul de cumpărături sau cadou, câteva sute de lei în repetate ori. Adunate sunt o suma considerabila de mare..

Florin 1989 a scris:

La tranzacții sa specificat,cadou sau cumpărături!

gi-jane2 a scris:

Cu ce titlu vi i-a dat? Reveniti cu detalii. Ce suna, a fost cadou, împrumut, de la cine, pt ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani Dizz16 Dizz16 Buna ziua! Am primit o suma de 4000€ in Septembrie 2017 de la o persoana de origine italiana prin transfer bancar in contul din Italia, eu la randul meu i-am ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii OpraM OpraM Buna Ziua, A-si dori sa am un punct de vedere a urmatoarei situatii. Am facut un imprumut de bani unei cunostinte prin virament bancar in contul firmei ... (vezi toată discuția)
Auto cadou mariusalecu mariusalecu buna ziua, am si eu o intrebare, daca primesti niste bani cadou si-ti cumperi un autoturism, care e pe numele tau, iar dupa 2 ani a fost vandut (autoturismul) ... (vezi toată discuția)