avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se ia concediu la program de 2 cu 2?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se ia concediu la program de 2 cu 2?

Buna ziua! Programul meu de munca este de 12 ore pe zi, 2 zile la munca si 2 libere in continuu (si sambata si duminica). Puteti va rog sa imi explicati cum se ponteaza zilele de concediu de odihna in acest caz? Se ponteaza doar pe turele in care as fi fost la munca sau cum?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:06, 28 Ianuarie 2025
Luni pana vineri se ponteaza zilele de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in ture de 12 ore si concediul de odihna Adrian Vasiliu Adrian Vasiliu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema pe care o am. Lucrez in ture, program de 12/24 si 12/48, indiferent de weekend si sarbatori. Intrebarile ... (vezi toată discuția)
Program munca 12/24 luciffere luciffere Buna ziua. Doresc sa intreb daca este in regula urmatorul program de lucru 12/24, pentru 3 oameni: salariat 1: luni-miercuri-vineri-duminica dupa care liber ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la ture de 12 ore CosminPreda CosminPreda Buna seara. La firma unde muncesc se lucreaza in ture respectiv 12/24 si 12/48.. In situatia in care imi iau 2 ture libere mi se opresc 3 zile din concediul de ... (vezi toată discuția)