avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Fostul angajator nu vrea sa îmi elibereze adeverinta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Fostul angajator nu vrea sa îmi elibereze adeverinta ...

Bună ziua!fostul angajator nu vrea sa îmi elibereze adeverinta pt stagiul de cotizare în format pdf pe mail .ce aș putea să fac?el ține sa ma duc personal dar din motive medicale nu ma pot deplasa iar el nu vrea sa îmi elibereze adv pe mail.are acest drept?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 29 Ianuarie 2025
Poate avea acest drept sa refuze transmiterea adeverintei pe email. Legea nu-l obliga.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverințe pt fostul angajat AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Bună ziua! Am nevoie de o informație. De la fostul loc de muncă mi s-a dat adeverința de vechime. După 2 luni jumătate la noul loc de muncă îmi cere ... (vezi toată discuția)
Probleme servici isabe isabe Buna ziua, Am si eu o problema la noul loc de munca, sunt angajata de aprox. 2 luni , am racit foarte tare si am si am si probleme cu stomacul si nu am ... (vezi toată discuția)
Adeverinta stagiu de cotizare - fost salariat NalinaT NalinaT Modificarea formatului de adeverinta pentru medic (specificarea codului de indemnizatie etc.) atrage si modificarea adeverintei cu stagiul de cotizare ce ... (vezi toată discuția)