avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! In data de 21-10-2024 am avut o hotărâre ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! In data de 21-10-2024 am avut o hotărâre judecătorească ...

Buna ziua! In data de 21-10-2024 am avut o hotărâre judecătorească la tribunalul București într-un conflict de munca.Terme ul de apel era de 10 zile.In data de 27-01-2025 am scos copie legalizata a hotărârii.Societatea mai poate face apel după 3 luni de zile invocând un anumit motiv?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:31, 29 Ianuarie 2025
Da, poate apela la calea de atac in termenul legal.
10 zile e termenul, incepand cu ziua cand a primit plicul cu sentinta judecatoreasca.
Poate sa fi trecut si un an de la pronuntare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
In cat timp se comunica o hotarare judecatoreasca? babycika babycika Dupa cat timp se trimite prin posta o sentinta judecatoreasca.Mentionez ca verdictul a fost dat pe data de 8.03.2012? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva AdrianBogdan1 AdrianBogdan1 In anul 2014 am vandut o masina cu act de vanzare cumparare, am scos-o si de la finante. In 2016 am primit o amenda de rovigneta prin posta(data contraventiei ... (vezi toată discuția)