avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O persoana care trimite mesaje, înregistrări sau ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O persoana care trimite mesaje, înregistrări sau ...

Buna ziua . O persoana care trimite mesaje, înregistrări sau dă telefoane deși nu am avut conflicte cu ea, vrea doar bani pentru servicii care nu le-a făcut pentru mine , ce pot să fac?Exista sanctiuni ? Cui să mă adresez?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:18, 29 Ianuarie 2025
Cine este acea persoana'? E un apropiat'?
Puteti cere in Instanta un ordin de protectie, iar daca il va incalca risca sa fie arestat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de protectie AlexandraAleAle AlexandraAleAle Buna ziua! Am avut o relație cu un barbat din București in urma careia a rezultat 1 copil. Din cauza neînțelegerilor si a agresiunilor, abuzurilor psihice ... (vezi toată discuția)
Amenintari si hartuire ContSters13655 ContSters13655 De acum 2 saptamani primesc mesaje de amenintare de la un domn si de la o doamna(sot si sotie), in care mi se cere sa incetez sa-i mai sun si sa-i mai deranjez ... (vezi toată discuția)
Buna seara! de aproximativ 6 luni, primesc mailuri, mesaje, sau ... ElizaMaria03 ElizaMaria03 Buna seara! De aproximativ 6 luni, primesc mailuri, mesaje, sau apeluri, aproape zilnic, de la un fost iubit. Desi l-am blocat de pe toate adresele cunoscute ... (vezi toată discuția)