avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua am fost angajat de curând unde mi s-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua am fost angajat de curând unde mi s-a inmânat un ...

Bună ziua am fost angajat de curând unde mi s-a inmânat un exemplar al CIM , care nu are semnătura angajatorului , este numai stampila , intreb dacă este valabil contractul fără semnătură ,eu am semnat . .Multumesc .
Cel mai recent răspuns: niko722 , utilizator 16:43, 1 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este valabil contractul fără semnătura ambelor parti.
Multumesc de răspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de confidentialitate nul? claudiaapo claudiaapo Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu o parere pentru urmatoarea speta: Un Contract de Confidentialitate(nu clauza sau act aditional) datat cu o zi ... (vezi toată discuția)
Contract munca motocclaudia motocclaudia Pe data de 27.10.2010 am semnat inchiderea CIM cu acordul ambelor parti. Am vorbit cu ei si ei spun ca inca nu au inchis CIM al meu, sau ca nu au depus nimic ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim nastasia_2004 nastasia_2004 Sotul meu a semnat anul trecut un Act Aditional la CIM in care se stipula ca nu mai beneficiaza de prima de vacanta. Saptamana trecuta a cerut exemplarul lui ... (vezi toată discuția)