avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua Am fost prins de radar cu 101 km/h intr-o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua Am fost prins de radar cu 101 km/h intr-o localitate ...

Buna ziua
Am fost prins de radar cu 101 km/h intr-o localitate de 300 m pe DN 2 E85.Am contestat amenda intrucat niciodata nu depasesc 90 km/h in localitate.Am primit filmul de la Politie (pentru prima data) dar sunt nedumerit .Are durata de o secunda si un pic.De la 17.28.27.364 la 17.28.28.765 adica 33 frame-uri.Ce nu stiu si nu inteleg este ca in primele 10 frame-uri masina mea si nici o alta masina nu apare in filmare dar pe ecranul radarului apare viteza de 101 km/h.Ma pot lega de chestia asta ? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2025
ionutflorina, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:03, 11 Iulie 2025
CD-ul a fost trimis de instanta, politia trebuie sa depuna, cu intimpinarea, la dosarul cauzei, copie in dublu exemplar a probei video care atesta incalcarea limitei de viteza admisa, in conformitate cu art. 121 din RA OUG 195/2002 (acest gen de contraventie se probeaza tehnic).
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare pv contraventie editholivia editholivia buna ziua, pentru contestatrea unui proces verbal de contraventie, in ce HG sau act norativ gasesc articolul care spune ca pentru ca poza sa fie considerata ... (vezi toată discuția)
Pregătirea pentru a treia înfățișare la judecătorie pt contestarea procesului verbal Ionel firu Ionel firu Bună seara am făcut și eu contestație pt un proces verbal în care dnl polițist mi-a scris că ma luat cu aparatul radar cu o viteză de 115 km/h m-am ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am fost surprins de aparatul radar pe raza unei ... LOPY LOPY Bună seara, am fost surprins de aparatul radar pe raza unei localitati , după procesul verbal al agentului cu viteza se 105 km/h. Am făcut acțiune în ... (vezi toată discuția)