avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Salut o întrebare am făcut cont la casa de pensii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Salut o întrebare am făcut cont la casa de pensii și am verificat ...

Salut o întrebare am făcut cont la casa de pensii și am verificat vechimea si dacă se plătește timp și nu apare luna decembrie și ianuarie, aveți ideie poate plătește la 3 luni patronul??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 3 Februarie 2025
Ce ati luat de la Casa de pensii nu va dovedeste plata contributiilor ... Probabil pentru decembrie nu a depus D112 , iar pentru ianuarie mai are termen pana pe 25.02.
Ba da îmi da tot detaliat de la casa de pensii pe luni chiar și pe zile

Cornel Vasile a scris:

Ce ati luat de la Casa de pensii nu va dovedeste plata contributiilor ... Probabil pentru decembrie nu a depus D112 , iar pentru ianuarie mai are termen pana pe 25.02.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Credeti-ma, plata contributiilor nu figureaza la Casa de pensii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat la o firma in faliment-asigurat? mezgageza mezgageza sunt angajat cu norma intreaga la o firma care este in faliment,nun lucrez de 2 ani,nu platesc nimic dupa mine dar nici nu am fost dat afara..deci \\"pe ... (vezi toată discuția)
Salutare! caut direcția în materie de pensii. sunt pensionar ... nelu.mocanu nelu.mocanu Salutare! Caut direcția în materie de pensii. Sunt pensionar de limită de vârstă și vechime integrală, în același timp salariat cu salariul minim ... (vezi toată discuția)
Contract de munca neinregistrat lioara44 lioara44 Buna seara .La finele anului trecut am solicitat ITM-ului un extras din revisal fiind angajata unui cabinet medical cu 4 ore.Contractul de munca cu respectivul ... (vezi toată discuția)