avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă beneficiez de șomaj în Italia și vreau să ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă beneficiez de șomaj în Italia și vreau să mă angajez ...

Dacă beneficiez de șomaj în Italia și vreau să mă angajez in Romania pot să păstrez și indemnizația de șomaj din Italia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 3 Februarie 2025
Intrebati la INPS daca este posibil cumulul.

In Italia , incadrarea în muncă – obţinerea unui contract de muncă salariată, a cărui durată depăşeşte 6 luni, - duce la incetarea platii somajului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de șomaj din italia. decky01 decky01 Bună ziua! Beneficiez de șomaj din Italia. Acum sunt în RO și vreau să deschid un SRL. Afectează șomajul din Italia? Peste câteva luni de la ... (vezi toată discuția)
Angajare in romania cu somaj din italia, se poate? O9112 O9112 Buna ziua! ma pot angaja legal in romania dar sa beneficiez in continuare de somajul din Italia? (Nu am renuntat la domiciliul din italia) Reprezinta asta o ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj din italia haleboghie haleboghie buna ziua situatie mea este urmatoarea : actualmente locuiesc in italia si primesc ajutorul de somaj de doua luni .am intentia de a ma intoarce in romania ... (vezi toată discuția)