avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiez de șomaj din Italia.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez de șomaj din Italia.

Bună ziua! Beneficiez de șomaj din Italia. Acum sunt în RO și vreau să deschid un SRL. Afectează șomajul din Italia? Peste câteva luni de la deschiderea SRL ului, există posibilitatea să am venit.
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:28, 23 Noiembrie 2024
Întrebați în Italia dacă afectează sa aveți venituri dintr-un alt stat UE. Aici puteți deschide firma și incasa dividende.
Referitor la cumularea indemnizatiei de somaj din Italia cu salariul din Romania, cel mai bine intrebati la INPS.

Din cate cunosc, plata indemnizației de șomaj se suspendă în caz de nouă angajare în străinătate (în țări europene sau extracomunitare), cu contract cu durata de până la șase luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in romania cu somaj din italia, se poate? O9112 O9112 Buna ziua! ma pot angaja legal in romania dar sa beneficiez in continuare de somajul din Italia? (Nu am renuntat la domiciliul din italia) Reprezinta asta o ... (vezi toată discuția)
Dacă beneficiez de șomaj în italia și vreau să mă angajez ... Ssdd Ssdd Dacă beneficiez de șomaj în Italia și vreau să mă angajez in Romania pot să păstrez și indemnizația de șomaj din Italia? (vezi toată discuția)
Infiintare srl in timpul concediului de cresterea copilului DanaMaria16 DanaMaria16 Sunt in concediul de cresterea copilului si doresc sa deschid un SRL . Se poate? Pot fi si administrator? Pot avea activitate pe SRL fara sa imi pierd ... (vezi toată discuția)