Radierea unei persoane cu domiciliu in imobilul in care eu sunt proprietar, dar persoana a fost luata in spatiu de vechiul proprietar cu 2 ani inainte sa vanda imobilul.
Am fost la evidenta populatiei ca sa iau in spatiu o persoana si am aflat cu stupoare ca la adresa mea locuiesc 9 persoane!!!! in conditiile in care familia mea are 3 membri. am cumparat apartamentul in 2003 si fostul proprietar a luat in spatiu in 2001 , 5 membrii ai familiei sale extinse. Acum 2 sau 3 dintre ei au buletin cu valabilitate nelimitata si domiciliul la mine in apartament. Ceilalti , ca nu am inteles bine de la doamna de la ghiseu-cica erau cu galben acolo la ea- ar fi avut flotant doar. Cum pot sa i scot din locuinta in acte-adica la evidenta populatiei, pentru ca nu i am vazut in viata mea si nici nu am dat consimtamant ca ii iau in spatiu? Multumesc!
georgiana.td
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Tot cei de la evidenta trebuiau sa va spuna ce aveti de facut.
Depuneți la ei o solicitare de anulare a domiciliului pentru toate persoanele care apar inregistrate la adresa, mai putin...si atașati actul de proprietate al imobilului si buletinul dvs.
Va va vizita un politist ce va verifica daca intr-adevar nu mai locuiesc la adresa și se vor radia domiciliile.
Cei cu galben au domiciliul in străinătate, deci nu mai figureaza la dvs....