avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... locuinta este pe drum de servitute in sect 4 ,masina ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

locuinta este pe drum de servitute in sect 4 ,masina este parcata ...

locuinta este pe drum de servitute in sect 4 ,masina este parcata pe drumul de servitute in fata portii
trebuie sa platesc taxa Baluta? multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:55, 8 Februarie 2025
ce dezvoltare urbana cand pe intrarea mea primaria nu a contribuit cu nimic
nu avem apa curenta,canalizare sau asfalt iar masina este in fata portii intr-o fundatura a drumului de servitue
E o taxa, e legală, dacă vă încadrați în condiții, trebuie să plătiți. Dura lex...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de servitute Bobocosu Bobocosu Locuiesc in fundatura unui drum de servitute de 60 m lungime si 5 m latime.Un vecin , cu domiciliul pe strada principala,si-a facut o portiță de iesire pe ... (vezi toată discuția)
Parcare pe cota indiviza loredanan21 loredanan21 Ce putem face daca cineva parcheaza pe locul nostru de parcare pe un drum de servitute din care avem cota indiviza 30% si pentru care am platit atat la ... (vezi toată discuția)
Fotografiere parcare ilegala pe loc rezervat persoanelor cu handicap in carrefour blu3s0ul blu3s0ul salut. am niste intrebari poate ma ajuta cineva: 1. ce statut au parcarile din carrefour sunt private sau publice. ce reguli de circulatie se aplica? daca ... (vezi toată discuția)