avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Bună ziua! Am următoare problema ...am fost ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Bună ziua! Am următoare problema ...am fost desemnată prin ...

Bună ziua! Am următoare problema ...am fost desemnată prin dispozitie de managerul instituției sa fac arte din echipa de implementare a digitalizării cu fonduri PNRR. Având în vedere că nu am pregătirea necesară de derulare fonduri europene, am refuzat. Eu nu îmi pot asuma aceste plati . Sunt sub o presiune uriașă. Ce pot face?

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pnrr Roela1966 Roela1966 Bună ziua! Am următoare problema ...am fost desemnată prin dispozitie de managerul instituției sa fac arte din echipa de implementare a digitalizării cu ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor prin proiecte europene szentes szentes Plata drepturilor prin proiecte europene In calitate de manager de proiect in cadrul unui proiect european POS DRU reprezint o institutie publica cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita sume refuzate la plata din fonduri externe nerambursabile eagle_free eagle_free Buna ziua. Ma adresez dvs. pentru a lamuri o problema. Daca cineva are de recuperat o suma de bani din fonduri nerambursabile prin executare silita, ... (vezi toată discuția)