avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare permis dupa divorț
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare permis dupa divorț

Bună ziua!
As dori sa stiu daca exista in lege prevazut vreun termen in care trebuie sa mi schimb permisul de conducere pentru ca mi am schimbat numele după divorț (e acelasi ca in cartea de identitate).
Daca sunt oprita de politie in trafic, pot primi amenda pentru neschimbarea permisului?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:33, 10 Februarie 2025
si nu as fi vrut sa fac demersurile si cheltuielile de schimbare de 2 ori.

pai de ce credeti ca il faceti de 2 ori?
acuma si gata.

gi-jane2 a scris:

si nu as fi vrut sa fac demersurile si cheltuielile de schimbare de 2 ori.

pai de ce credeti ca il faceti de 2 ori?
acuma si gata.

Daca informațiile pe care le am citit aici si pe alte siteuri sunt corecte, îmi vor da permisul tot cu aceeasi valabilitate. Doar schimba numele.
ar fi lipsit de sens sa il faceti de 2 ori
[ link extern ]
faceti si fisa acuma si in schimbati si se schimba si perioada de valabilitate

Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume permis auto ContSters367342 ContSters367342 As vrea sa îmi schimb si eu permisul pe numele după căsătorie, aveti idee ce acte am nevoie si mai important e vreo problema daca numele l-am schimbat acum ... (vezi toată discuția)
Schimbarea permisului și a actelor unei mașini dupã divorț și revenirea la numele anterior Fritzconstantin Fritzconstantin Este obligatorie schimbarea permisului și a actelor unei mașini după divorț și revenirea la numele anterior ? Există un termen în care ... (vezi toată discuția)
Permis neschimbat c_andreea c_andreea Buna ziua, Am o nelamurire. Daca conduc cu permisul neschimbat in urma casatoriei, acesta se poate retine sau se da doar amenda? Ar fi mai ok daca nu as ... (vezi toată discuția)