avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, dacă sunt angajată și sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, dacă sunt angajată și sunt însărcinată îmi ...

Bună ziua, dacă sunt angajată și sunt însărcinată îmi pot lua concediu medical? Și la câte luni de sarcină?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 16:56, 11 Februarie 2025
Da, puteti lua concediu medical cu conditia sa aveti un stagiu minim de asigurare pentru acordarea drepturilor de 6 luni realizate în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical.
Si - desigur - sa aveti o problema de sanatate ( dvs. sau fatul ) . Imprejurarea ca sunteti insarcinata nu este o problema de sanatate , ci o stare fiziologica normala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

mi s-a spus de la locul de munca ca concediul medical nu este platit ... knight knight Buna ziua. Am o nedumerire. MI s-a spus de la locul de munca ca concediu medical nu este platit ca nu am stagiu de cotizare 6 luni. Eu sunt asigurat emdical ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal gravide andreealavinia2008 andreealavinia2008 Buna seara, sunt insarcinata in 15 sapt si am probleme cu coloaba ( scolioza),din ianuarie as vrea sa nu ma mai duc la munca, Am inteles ca sa pot ... (vezi toată discuția)
Cand se poate intra in concediu de maternitate? andresvench andresvench Cand se poate intra in concediu de maternitate, ce stagiu de cotizare trebuie efectuat si daca se considera o luna stagiu de cotizare care nu se afla in cele 6 ... (vezi toată discuția)