avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Am un dosar pentru conducere sub influenta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Am un dosar pentru conducere sub influenta substantelor ...

Bună ziua. Am un dosar pentru conducere sub influenta substantelor din luna Mai 2024 , am platit analizele la INML și ca rezultat am cantități infime, următoarea etapa după spusele politiei este sa îmi trimită rezultatul la INML pentru o noua expertiza în care sa se constate dacă eram sau nu sub influenta la momentul opririi în trafic. Întrebarea mea este, cum pot sa grabesc puțin lucrurile? Am fost azi la poliție și au spus ca nu știu sa îmi spună cât va dura pentru ca nu sunt doar eu în această cauză, înțeleg lucrul asta dar trec printr-o perioada foarte grea și am nevoie foarte mare de permis
Cel mai recent răspuns: Alexandru Dumitru 1994 , utilizator 16:21, 13 Februarie 2025
Si daca veti plati dvs. costurile, posibil sa asteptati sa va vina randul, fiind vorba de o Decizie recenta a ICCJ. Toate dosarele aflate pe rol trebuie sa contina si ultima reglementare.
Mulțumesc mult pentru răspuns!
Dacă nu cer prea mult, ma puteți ajuta cu un model de cerere pe care sa o depun la poliție pentru a urgenta trimiterea rezultatelor către INML?
Încă o data va mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat!

POPA GHEORGHE a scris:

Si daca veti plati dvs. costurile, posibil sa asteptati sa va vina randul, fiind vorba de o Decizie recenta a ICCJ. Toate dosarele aflate pe rol trebuie sa contina si ultima reglementare.

Cerere obisnuita - numele si prenumele, adresa, referire la cazul ...., scrieti apoi ce doriti.
Am înțeles, va mulțumesc frumos!
Sa aveți o zi frumoasa!

POPA GHEORGHE a scris:

Cerere obisnuita - numele si prenumele, adresa, referire la cazul ...., scrieti apoi ce doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o întrebare. dacă mă poate ajuta cineva ... C0sm31n C0sm31n bună ziua, am și eu o întrebare. Dacă mă poate ajuta cineva cu spețe asemănătoare. În iulie 2023 am fost oprit de poliție în sectorul 2 și în urma ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta substanțelor. bună ziua, am un dosar pentru conducere sub influenta substantelor, ... Alexandru Dumitru 1994 Alexandru Dumitru 1994 Bună ziua, am un dosar pentru conducere sub influenta substantelor, am platit probele la INML, valorile sunt foarte mici. Întrebarea mea este, dacă as ... (vezi toată discuția)
Cât durează un dosar penal pentru conducere sub influența ... sandelbarbu666@gmail.com sandelbarbu666@gmail.com Cât durează un dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive? Am platit contravaloarea expertizei medico-legale și au ieșit ... (vezi toată discuția)