avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexa deteriorata pericol - demolare fara autorizare/ ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexa deteriorata pericol - demolare fara autorizare/ cu notificare

Langa casa de la tara aveam o anexa (fost grajd) de lemn, deteriorata, in pericol de a se darama. Pentru a evita un eventual accident, am demolat anexa. Am considerat ca este pericol iminent de prabusire.
In acest caz, se poate admite demolarea, fara a mai fi nevoie de autorizatie cu proiect arhitect? (doar cu notificarea primariei)
Nu se admite demolarea dupa capul fiecaruia, trebuie macar proiect sa nu cada peste alte garduri si case...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie casa kyle kyle Buna ziua, In februarie 2011 am cumparat un teren la tara. Pe teren se gaseau o casa batraneasca din paianta de 48 m patrati (in pericol de prabusire) si o ... (vezi toată discuția)
Renovarea unei case aiurelu36 aiurelu36 am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de constructie si oug 7/2011 kyle kyle Buna ziua, In februarie 2011 am cumparat un teren la tara. Pe teren se gaseau o casa batraneasca din paianta de 48 m patrati (in pericol de prabusire) si o ... (vezi toată discuția)