avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va rog tare mult să fiți mai explicit, ați spus că ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va rog tare mult să fiți mai explicit, ați spus că HICCJ ...

Va rog tare mult să fiți mai explicit, ați spus că HICCJ nu se referă la funcționarii publici care au o decizie de pensionare din cadrul MAI . Îmi trebuie o explicație clara ,deoarece de la data 01.03.2025 îmi încetează raportul de serviciu pe motivul că am o Decizie de pensionare. Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pensionare temporara pentru boala mfiruta mfiruta Puteti,va rog, sa-mi spuneti daca in cazul pensionarii temporare pentru boala raportul de serviciu al functionarului public se poate suspenda si in ce ... (vezi toată discuția)
Incetare raport de serviciu tina_d tina_d Este legal ca unui functionar public sa-i inceteze raportul de serviciu inainte de aparitia deciziei de pensionare? Dosarul de pensionare a fost depus cu o ... (vezi toată discuția)
Modalitate incetare raport de serviciu - pensionare anticipata Sanda67 Sanda67 Buna ziua. Cum inceteaza raportul de serviciu al unui functionar public care a depus la casa de pensii si a si obtinut decizia pentru pensionare anticipata, ... (vezi toată discuția)