avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă am fost lovit ăn cap de o persoană și am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă am fost lovit ăn cap de o persoană și am depus plângere ...

Dacă am fost lovit ăn cap de o persoană și am depus plângere penală și după acea am scos certificat medical legal . Și mi-a răms și urme la cap . Și m-ai am o problemă na fost nici un martor ăn zonă ce se ăntămplă nu pot dovedi cu martori
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 22:44, 17 Februarie 2025
Mergeți în zonă unde a avut loc conflictul.
Vedeți dacă sunt camere video( prin intermediul poliției puteți avea acces la acestea).Fără martori plângerea penală rămâne pe hârtie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua cu ceva timp în urmă un prieten mă rugat să-i ... Marius Ninel Marius Ninel Bună ziua cu ceva timp în urmă un prieten mă rugat să-i repar o drujba am luat-o acasă m-am uitat la ia și nu m-ai merge reparată . I-am dus-o acasă ... (vezi toată discuția)
Accident cu distrugere diagnoza_auto88 diagnoza_auto88 Buna ziua!Am avut un accident in luna decembrie 2014 unde un conducator auto a intrat intentionat in mine ca nu l-am lasat sa treaca de pe o banda pe ... (vezi toată discuția)
Agresiune sorinjupanu_ssg sorinjupanu_ssg am fost agresat pe strada lovit la cap abdomen si picior si abandonat la locu faptei eu fiind in stare de inconstienta ajungand intrun tarziu acasa am fost ... (vezi toată discuția)