avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bună seara ! Am avut un cont de Fb cu peste 3500 ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bună seara ! Am avut un cont de Fb cu peste 3500 prieteni ...a ...

Bună seara ! Am avut un cont de Fb cu peste 3500 prieteni ...a fost blocat pt 180 zile ,mai aveam unul de rezerva nefolosit ani de zile am întrat pe acela și a apărut mesaj ca este asociat cu celalalt și a fost blocat și ala. .AM FACUT ACUM UN ALTUL ,CU O SLTA ADRESA DE MAIL ...NU AVEAM PRIETENI ,NU NIMIC...SI IL BLOCA SI PE ACESTA
Cel mai recent răspuns: MARIUS19791980 , utilizator 07:53, 19 Februarie 2025
ati suparat FB. contul era platit?
Nu...nu era plătit....si dacă ai deranjat cu ceva ,nu este vb de injurii...ci mai degrabă din motiv cu cine susțin la alegeri ...dar lasl 2 cont nici măcar nu amai comentat..isr acum când am făcut pe al 3 ...nu aveam nici un prieten decât 2 situri ...pe care le urmăream, unul de mașini și 1 de oferte turistice ...

adriandimitriu a scris:

ati suparat FB. contul era platit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii pe facebook Barbacariu Ana Maria Barbacariu Ana Maria Bună seara! În momentul în care cineva adresează injurii pe internet Facebook mai exact în privat la ce categorie se încadrează? (vezi toată discuția)
Indrumare pentru o sesizare Laura2285 Laura2285 Buna ziua, In luna octombrie am platit integral o excursie 2 persoane la Praga in valoare de 1355 lei, unei agentii din bucuresti. Am primit documentele ... (vezi toată discuția)
Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)