Buna ziua! Pe titlul de proprietate emis de "Comisia judetena pentru stabilirea de proprietate asupra terenurilor" in anul 2001, imi apar terenurile in proprietate cu numar de Tarla si Parcela. Unde as putea sa vad o harta a parcelelor, a.i. sa pot sa localizez fiecare teren? Multumesc, Adrian F.
daca terenul/ terenurile sunt inscrise in registrul agricol si platiti impozit, trebuie sa vi le arate. vedeti ca din 2001 a trecut multa apa pe Dunare si intre timp e posibil sa existe alt proprietar. terenurile nu raman asa, de izbeliste
Buna ziua. Platesc impozit in fiecare an. Am certificat de proprietate, nu cred ca este posibil sa existe alt proprietar. Singura "problema" este ca nu sunt intabulate, si de aceea nu am locatia de amplasare.
vizitati biroul agricol, sau cum se mai numeste al primariei. registrul agricol nu e public, deci veti putea vedea doar informatiile referitoare la posesiunile dvs
Cadastru
floarealba
Ce este de facut in situatia in care terenul meua fost vandut?!
M-am tezit cu un contract de vanzare cumparare pe trenul meu respectiv aceeasi ... (vezi toată discuția)
Registrul agricol
spiridus
Buna seara,
...doresc sa stiu daca in registrul agricol sunt notate toate terenurile existente, mai precis daca as putea identifica exact parcela terenului ... (vezi toată discuția)