avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort de comun acord cu copil minor cu imputernicire ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort de comun acord cu copil minor cu imputernicire avocat

Sotul meu vrea sa divorteze iar pe periaoda plecarii lui din tara sa fie reprezentat pentru mai multa rapiditate de un avocat. Mentionez ca el lucreaza doua luni in strainatate apoi are doua luni concediu in tara.Este de ajuns motivatia lui ca nu e in tara in timpul celor cateva infatisari la tribunal pentru a ii fi acceptata aceasta motivatie de reprezentare? Este posibil acest lucru? Dar daca vrem sa fim reprezentati amandoi de cate un avocat imputernicit in tribunal, se poate?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:45, 11 Februarie 2010
av.antoanelageaman a scris:

.
...iar de nu o prezinta nu e sanctionat de Barou





scuze, iar de nu o prezinta E SANCTIONAT DE BAROU
daca sotul doreste sa aiba calitatea de reclamant, va trebui sa se prezinte personal la termenele de judecata, intrucat nu se incadreaza in exceptiile prevazute de codul de procedura civila.
era mai usor daca dvs aveati calitatea de reclamant, intrucat prezenta paratului nu este obligatorie in cauzele de divort.
daca sotul doreste sa fie reclamant, sa se si prezinte, insotit sau nu, de un avocat.
Cu alte cuvinte stimate doamne, avocatul lui in loc sa il ajute cu derularea cat mai rapida a procesului de divort mai mult l-a incurcat, iar eu pot sa nu ma prezint la proces linistita pana cand va fi rpezent si el in sala de judecata; Corect?
corect B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort instanta de fond sperantagabi sperantagabi la instanta de fond este obligatorie prezentarea reclamantului intrun proces de divort /daca un avocat are procura notariala asa zisa ''speciala'' poate ... (vezi toată discuția)
Judecata in lipsa mea jus7m jus7m am inaintat divortul si am primt termen in luna noiembrie totul a fost ok pana cand am gasit sa plec din tara la munca in strainatate ,am inteles ca se poate ... (vezi toată discuția)
Divort - sunt obligata sa ma prezint ? BettyC BettyC Eu si sotul meu nu locuim impreuna de 2 ani. Nu avem copii minori. Momentan eu sunt in strainatate la actualul meu partener. Sotul meu a depus actele de ... (vezi toată discuția)