avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt cadru didactic la o școală ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt cadru didactic la o școală gimnaziala din ...

Bună ziua!
Sunt cadru didactic la o școală gimnaziala din mediul rural și aș dori să știu dacă mai am dreptul la decontarea navetei. Menționez că naveta o fac cu autoturismul familiei pe care îl conduce soțul meu, eu neavând permis de conducere.
Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Naveta cadre didactice kis.katalin kis.katalin Buna ziua, Am o cadre didactice care solicita decontarea navetei cu autoturism, respectiva 7,5 l benzina premium/100 km. Dar mentionez ca cadre didactice ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt învățătoare și fac naveta la școală cu ... Maria.vladoiu2810@gmail.com Maria.vladoiu2810@gmail.com Bună ziua! Sunt învățătoare și fac naveta la școală cu mașina soțului. Menționez că nu am permis de conducere, mașina fiind condusă de soțul ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta cadre didactice maria-m maria-m daca un cadru didactic navetist parcurge distanta de la domiciliu la locul de munca 50 km si are cursuri sa zicem 4 zile pe saptamana x4 saptamani-16 zile ... (vezi toată discuția)