avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Am comandat de pe OLX biluțe de aur ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Am comandat de pe OLX biluțe de aur pentru a creea ...

Bună ziua! Am comandat de pe OLX biluțe de aur pentru a creea brățări, în jur de 10 grame de bilute, coletul l am trimis prin olx, fiind cu verificare, persoana la care am trimis când a deschis coletul mi le a schimbat cu unele contrafăcute.. placate cu aur, dând la curier tot același număr de bilute dar false..acea persoana nu mai raspunde la telefon și nu pot da de ea. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 04:42, 26 Februarie 2025
Cam nimic ca nu puteți proba.
Este foarte confuz ce spuneti aici , ati comandat niste bilute pe OLX ca sa faceti bratari dar d-voastra ati trimis coletul la altcineva care le-ar fi schimbat cu altele contrafacute . Cine poate intelege ceva din aceasta situatie total anapoda ? Cand postati aici o situatie incercati sa fiti cat mai coerenta si sa prezentati faptele corect , altfel cum sa inteleaga cineva ce vreti sa spuneti ??? Incercati totusi sa faceti o reclamatie pe platforma OLX , sigur au o rubrica pentru asta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost înșelat la o vânzare pe olx: așa-zisul cumpărător mi-a returnat returnat un alt telefon în locul celui pe care i l-am expediat. ce e de făcut într-o astfel de situație? Luciotrifescu Luciotrifescu Salutare tuturor...in urma unui anunt postat pe olx (telefon spre vanzare)...am primit un mesaj pe acelasi olx de la un individ care m a intrebat direct daca ... (vezi toată discuția)
Vanzare pe olx Ronnin75 Ronnin75 Buna seara Am vandut un ceas de aur de colecție de peste 70 de ani si l-am trims prin serviciul OLX de curierat Cargus cu optiunea \"verificare colet\". ... (vezi toată discuția)
M-au furat cei de la o firma de curierat abx5 abx5 Si eu trec printr-o chestiune la fel de delicata cu [editat]. Acum doua saptamani am trimis un colet prin OLX (un telefon samsung edge in valoare de 2100 ... (vezi toată discuția)