avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua Am returnat un produs la eMag, nefolosit, in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua Am returnat un produs la eMag, nefolosit, in ambalaj ...

Buna ziua
Am returnat un produs la eMag,nefolosit,in ambalaj original. Refuza să îmi dea banii înapoi. Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:42, 28 Februarie 2025
Buna ziua

Daca ati cumparat produsul in calitate de persoana fizica, faceti reclamatie la ANPC --> [ link extern ] /

Totusi, inainte de asta, trebuie sa verificati daca produsul poate fi returnat:
- daca sunteti in interiorul termenului de retur. nu toti comerciantii care vand prin e-mag ofera 30 de zile drept de retur. majoritatea au numai 14 zile.
- daca produsul in sine poate fi returnat (anumite categorii de produse, cum ar fi de exemplu licentele, nu pot fi returnate)
Nici lenjeria nu e returnabilă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse contrafacute partener emag nikitau nikitau Bună, Recent am comandat de pe emag (de la unul dintre partenerii lor terțe părți) un ghiozdan. După ce am primit produs am constat ca el este ... (vezi toată discuția)
Conditii de returnare a produselor jamesbond12 jamesbond12 Am cumparat un produs, un portofel din piele, dintr-un magazin de renume, acum cateva zile si as dori sa il returnezi, sa primesc banii inapoi, dintr-un motiv ... (vezi toată discuția)
Retur emag produs incercat adinutza87 adinutza87 Saptamana aceasta am cumpar de la emag un aspirator.Cand l-am bagat in priza am constatat ca nu trage mai deloc praful, iar peria este foarte proasta.Am dat cu ... (vezi toată discuția)