avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... am o intrebare ce tine de comunicarea actelor ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

am o intrebare ce tine de comunicarea actelor instantei Daca ...

am o intrebare ce tine de comunicarea actelor instantei

Daca am acces la dosarul electronic incheierile de sedinta si hotararea se considera comunicate de la data inregistrarii/afisarii in dosarul electronic ?
-in cazul in care raspunsul este afirmativ termenul de contestare incepe sa curga de la data afisarii in dos. electronic sau trebuie sa astept plicul acasa ?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2025
Antik, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 10:41, 27 Februarie 2025
Buna ziua, daca nu ati cerut comunicarea electronica, actele se considera comunicate la data comunicarii fizice pe suport de hartie catre dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor ... simo.dia simo.dia Buna ziua. Am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor sau incheierilor de sedinta. In dosarul in care sunt parte, s-au dat nu mai putin de 4 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se calculeaza un termen de 15 zile de la comunicare ... Lumyna Lumyna Buna ziua! cum se calculeaza un termen de 15 zile de la comunicare in situatia in care azi, 27.04 am primit in dosarul electronic hotararea instantei? ... (vezi toată discuția)
Termenul de apel de 10 zile, curge de la data comunicarii prin ... romanul11 romanul11 Termenul de apel de 10 zile, curge de la data comunicarii prin plic, sau de la data consultarii dosarului electronic,in care s a publicat hotararea. ... (vezi toată discuția)