avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am 53 de milioane de plata, se poate face ceva ca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am 53 de milioane de plata, se poate face ceva ca aveam restanta ...

Am 53 de milioane de plata, se poate face cv ca aveam restanta de 14 milioane și creditu era de 52 de milioane, a ajuns la eos credit funding , ce pot face dacă plătesc mod regulat se poate remedia situația?
Nu inteleg, ba 53, ba 14... descrieti situaatia mai pe larg si inteligibil. Sfaturile pe care le primiti depind de asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de la firma de recuperari creante bibi0 bibi0 am primit o instiintare de executare silita in urma unui credit neplatit.as vrea sa-l platesc dar nu am toti banii odata.daca am primit aceasta executare ce ... (vezi toată discuția)
Bun aziua horia33 horia33 Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societate de recuperari creante mariusmocan mariusmocan Buna ziua, in anul 2004 am facut un cred la o banca in vederea achizitionarii unui calculator. Am platit cu mici intarzieri (in functie de salariu ) de cate 3 ... (vezi toată discuția)