avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Pe perioada de ingrijire copil asociatul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Pe perioada de ingrijire copil asociatul poate ridica ...

Buna ziua,
Pe perioada de ingrijire copil asociatul poate ridica dividende?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:10, 4 Martie 2025
da, poate ridica dividende.
Multumesc, dar veniturile din chirii pe perioada IC este permis?
Persoanele care obțin venituri din chirii, indiferent de nivelul acestora, nu risca pierderea dreptului la indemnizația de creștere a copilului întrucât pe perioada concediului de creștere nu desfășoară efectiv o activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit din chirie- pierd indemnizatia de crestere copil? buna ... Laura7777 Laura7777 Venit din chirie- pierd indemnizatia de crestere copil? Buna ziua, am declarat la Anaf prin declaratia unica de venit,,faptul ca am venit din chirie 750lei pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil User_elena User_elena Bună seara, va rog sa ma ajutati cu următoarea speță: sunt administrator și asociat unic al unei firme și angajat în firma respectiva si sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil daca sunt administrator Danyela82 Danyela82 Daca am o firma pe numele meu,ce trebuie sa fac pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? (vezi toată discuția)