avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o reclamatie
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o reclamatie

buna ziua,
trebuie sa formulez un raspuns la reclamatia unui parinte care ma cacuza ca in timpul orei de ed fizica copilul fiind nelinistit l-am pus sa faca 100 genuflexiuni, bineainteles ca nu l-am lasat sa faca decat 20 dar, parintele considera ca l-am abuzat si a facut plangere directiuni.
va rog sa ma ajutati cu un raspuns la aceasta situati jenanta
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT STROIE CATALIN , Avocat 12:36, 28 Februarie 2025
Buna ziua, ar fi bine sa angajati un avocat care sa va redacteze acest raspuns in baza legislatiei in vigoare.
Depinde ce prevede regulamentul scolii respective. -CAPITOLUL V
Sancţionarea elevilor
SECŢIUNEA 1
Sancţionarea elevilor
Art. 16.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulamentul in scoli mai ceva ca la puscarie!!!!! lilianacatana lilianacatana Sunt mama unei eleve in clasa aIVa si matusa unei eleve in clasa I a ,de ceva timp ne este interzis parintilor sa mergem cu copii la scoala dimineata si sa ... (vezi toată discuția)
Regulamentul de organizare si functionare a unitatilor de invatamant - sanctionare disciplinara elevi Bestparents Bestparents Sancţiunile aplicate elevilor din învăţământul preuniversitar sunt stabilite de art. 118 din Regulamentul de organizare şi funcţionare a unit. de înv. ... (vezi toată discuția)
Nota doi la purtare darina2006 darina2006 Fiului meu i-a fost scazuta nota la purtare la doi, nu am mai auzit de o masura atata de dreastica luata vreodata, poate va intrebati ce a facut, nu a dat foc ... (vezi toată discuția)