avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... In 2008 am facut un imprumut in franci elvetieni la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

In 2008 am facut un imprumut in franci elvetieni la Bankpost. ...

In 2008 am facut un imprumut in franci elvetieni la Bank post. Nu am platit integral creditul si a fost preluat de Eurobank care a formulat cerere de executare silita . Nu m-am integrat in timp pentru a formula contestatie la executare . Intrebarea mea este daca as putea formula in instanta cerere de examinare contract de credit in baza caruia s-a dispus executarea silita pe clauze abuzive din contract .
Multumesc
Depinde de situatia executarii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru credit neachitat balantamr balantamr Am facut un credit la Volksbank unde am girat cu apartamentul. Au aparut probleme, rate neachitate, etc, credit declarat scadent si dat spre executare silita. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost executat silit de către un executor pentru ... Cătălin 77 Cătălin 77 Buna ziua, Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă. Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita Antonianety Antonianety Buna seara! Tatal meu, un om in varsta de 53 de ani, s-a gandit sa faca un imprumut bancar la Alpha bank.... asta cred ca prin 2016! Tot in acel an a facut o ... (vezi toată discuția)