avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Completare la mesajul anterior. Precizez ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Completare la mesajul anterior. Precizez că sunt ...

Bună ziua!
Completare la mesajul anterior.
Precizez că sunt născută pe 16 martie 1966.
Cel mai recent răspuns: Lucica Burcea , utilizator 21:41, 28 Februarie 2025
Dupa data nasterii , varsta standard de pensionare este de 62 ani si 11 luni ( febr 2029 ) cu un stagiu complet de 34 ani si 11 luni . Daca in cei 41 ani aveti cel putin 35 ani stagiu CONTRIBUTIV , puteti sa va pensionati la limita de varsta cu 5 ani inainte de implinirea acestei varste . Pensia nu va fi anticipata .
Bună seara !
Mulțumesc pentru răspuns!
(Stagiul contributiv este de 40 de ani și 5 luni până în prezent.)

CHKa a scris:

Dupa data nasterii , varsta standard de pensionare este de 62 ani si 11 luni ( febr 2029 ) cu un stagiu complet de 34 ani si 11 luni . Daca in cei 41 ani aveti cel putin 35 ani stagiu CONTRIBUTIV , puteti sa va pensionati la limita de varsta cu 5 ani inainte de implinirea acestei varste . Pensia nu va fi anticipata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta de pensionare andreianaa andreianaa m-am nascut la 11 03 1966 si lucrez neintrerupt din august 1984[adica de 28 de ani si 3 luni],iar din oct 2005 am si spor pt conditii periculoase. cand ma voi ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare anticipata fara penalizare AnghelAnaGeorgiana AnghelAnaGeorgiana Buna ziua, Mama mea ( este nascuta in anul 1966, noiembrie ) lucreaza din anul 1984( acelasi loc de munca ), timp de 12 ani a avut grupa a 2a. As vrea sa ... (vezi toată discuția)