avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Împrumut neachitat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Împrumut neachitat

Dacă am un împrumut din 2008,și nu l am achitat, dar lunar se oprește dobânda ptr.suma luată,până în 2025,împrumutul nu se șterge? De 17 ani neachitat?
Niciun imprumut nu se sterge singur, trebuie actionat in instanta pentru asta. Nu imi e clar daca se poate insa sterge, vazand ca inca se achita la el...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, doresc să solicit consultanță juridică în legătură ... bobyfiat bobyfiat Bună ziua, Doresc să solicit consultanță juridică în legătură cu recuperarea unei sume de 5100 de lei, pe care am împrumutat-o unei persoane ... (vezi toată discuția)
Donatie valy2008 valy2008 In urma cu cateva luni,din cauza mai multor neintelegeri ,sotia mea a hotarat sa divorteze de mine. vazand ca nu se schimba mai nimic in tot acest timp am fost ... (vezi toată discuția)
Legalitate sau escrocherie? ContSters79575 ContSters79575 Am facut un imprumut de 7 000RON in 2005 cu rambursare in 5 ani urmand sa platate 190 lunar. In 2008 am primit o oferta de la banca sa mi se suplimenteze ... (vezi toată discuția)