avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Cum pot obține un extras de carte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Cum pot obține un extras de carte funciara la zi ...

Bună ziua! Cum pot obține un extras de carte funciara la zi pentru Direcția taxe si impozite locale, m ar interesa în special dacă se poate și online, mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:42, 4 Martie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Buna ziua

Intrati direct pe site-ul ANPCI: [ link extern ]

Sunt multe alte site-uri care ofera fix acelasi lucru, dar pentru de 3 ori pretul oficial.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sau, va prezentați fizic la Biroul de Carte Funciara a localității/sectorului unde se afla imobilul și obțineți direct de acolo.
Costa 20 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru a dona o parte dintr-o suprafata cu titlu de proprietate trebuie intabulata toata suprafata ? zumzi2 zumzi2 O ruda are un titlu de proprietate format din cateva parcele, din care cu multi ani in urma a donat o parcela, si nu imi dau seama daca au fost intabulate ... (vezi toată discuția)
extras de carte funciara pentru informare niccu niccu Buna ziua, Incerc de doua luni sa obtin un Extras de carte funciara pentru informare pentru un teren apartinand unei rude ! OJCPI imi cere copii legalizate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)