avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bărbat 65 ani stagiul contributiv 14 ani,mi se ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bărbat 65 ani stagiul contributiv 14 ani,mi se desface contractul ...

Bărbat 65 ani stagiul contributiv 14 ani,mi se desface contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 5 Martie 2025
Depinde pentru ce motiv...
Bărbat,65 ani ,stagiul contributiv 14 ani,mi se poate desface contractul de muncă pentru că am virsta standard de pensionare?

titica22222 a scris:

Bărbat 65 ani stagiul contributiv 14 ani,mi se desface contractul de munca?

Nu se desface contracul pentru pensionare, deoarece nu indeplineste si conditia de stagiu minim contributiv de 15 ani.
Pentru pesionare la limita de varsta nu se poate inceta c.i.m, dar pentru alte motive da.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare teodoras teodoras Buna Ziua, Pentru o persoana care implineste in 03.02.2014 varsta de 60 ani, fara a avea sagiul minim de cotizare (are numai 11 ani lucrati) este legala ... (vezi toată discuția)
Pensionare say say O persoana care are acum 55 de ani si nu a lucrat in grupa a 2 a se pensioneaza la varsta de 60 de ani, pentru limita de varsta? (vezi toată discuția)
Respingere dosar pensionare segovia_48 segovia_48 O ruda a primit Decizia prin care se respinge cererea de inscriere la pensie pentru LIMITA DE VIRSTA. Redau extrase din aceasta Decizie > Solicitant : Mihai ... (vezi toată discuția)