avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Pentru indemnizatia pe legea 8/2006 se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Pentru indemnizatia pe legea 8/2006 se emite o decizie ...

Buna ziua,
Pentru indemnizatia pe legea 8/2006 se emite o decizie sau banii vin automat pe card?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 5 Martie 2025
Punerea în plată se face în baza deciziei casei teritoriale de pensii competente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata analiza dosar pensionare Elena-Luminita Elena-Luminita Va rog sa-mi spuneti daca in legea pensiilor se mentioneaza durata maxima pentru analiza si emiterea deciziei de pensionare . Cand am depus dosarul mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Termen solutionare winter_wind winter_wind buna ziua! care este termenul maxim de solutionare a unui dosar de pensionare, stabilit de legiuitor? va multumesc! (vezi toată discuția)
Decizie incetare c.i.m. in cazul pensiei anticipata elena-ramona elena-ramona Buna ziua, Unchiul meu a primit de la casa de pensii decizie pentru pensionare anticipata .Pentru a intra in plata trebuie sa duca decizia de desfacere a ... (vezi toată discuția)