avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1453 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Numărul blocului a fost modificat dar în contracte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Numărul blocului a fost modificat dar în contracte nu..

În contractul apartamentului în care locuiesc blocul figurează cu numărul M (bănuiesc că era un număr provizoriu, de șantier). După o perioadă, blocul a primit numărul 56. De câte ori avem nevoie de prezentarea contractului (la schimbare CI, la încheierea unui contract, etc.) trebuie să scoatem un extras de Carte Funciara nou, pentru că acesta are un anumit termen de valabilitate. Am solicitat Primăriei o adeverință din care să reiese că denumirea blocului a fost modificată, dar am primit răspunsul că:trebuie să duc extras de CF și oricum acea adeverință nu este permanentă ci este la rândul ei valabilă parcă 10 zile. Sunt cca 70 de apartamente în bloc.
Oare chiar nu avem altă alternativă decât extrase de CF?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:59, 7 Martie 2025
Buna ziua

Datele din contractul de vanzare-cumparare nu se mai modifica, ele raman asa cum au fost scrise la data intocmirii contractului.

Si eu trec prin aceeasi situatie cu casa. Dupa ce s-a mai construit pe langa, primaria a decis renumerotarea imobilelor.

Nu exista din pacate nici o solutie permanenta. Mie nu mi-a cerut nimeni extras din CF, ci adeverinta de la primarie pentru noua renumerotare. As fi preferat sincer extras CF, ca ala se poate obtine online pentru numai 20 de lei. La primarie pentru adeverinta trebuie sa pierd jumatate de zi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras carte funciara mshboss mshboss Buna seara! Un extras de carte funciara pt autentificare este valabil din momentul înregistrării cererii, sau este valabil din momentul emiterii lui de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor, ma numesc nicola alexandru, ieri am cumparat ... Nicola Alexandru Nicola Alexandru Buna ziua tuturor, ma numesc Nicola Alexandru, ieri am cumparat un apartament, s-a facut contractul de vanzare cumparare si cand am ajuns acasa am observat ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietara unui apartament obtinut prin contract ... Meradu Meradu Buna ziua, Sunt proprietara unui apartament obtinut prin contract de vanzare-cumparare de la o societate S.A. Numarul imobilului a fost trecut gresit pe ... (vezi toată discuția)