Executare silită. primită în 26 februarie in postă pentru plata sultă către doi copii, al treilea copil fata sta cu mine și mă îngrijește, cum se poate contesta și care ar fi finalitate si costurile, executorul judecătoresc a pus cheltuieli de executare si onorariu de 17000 lei,
Cereti dosarul de la executor si contestati in instanta, presupune un dosar care se judeca. Doar onorariul executorului va deranjeaza?
Vorbiti cu un avocat, caci executarea nu opreste executare, vedeti daca cereti si o suspendare sau nu.
Nu, mă deranjează ca sunt obligat să rezolv o problem de sulta prin îngreunarea rezolvări ei prin plata banilor direct fără bancă ce facem condamnăm oameni care nu sunt familiarizați cu asta nu am cont bancar, ce înseamnă ;executarea nu oprește executarea; am auzit că pot contesta executarea nu știu ce înseamnă asta? vă mulțumesc
Scuze, contestatia nu opreste executarea. Daca nu stiti nici ce este o contestatie, vorbiti cu un avocat.
Nu cunosc cat anume este sulta, pentru anumite sume nu se poate face plata in numerar, este interzis de lege. Dar exista si alte variante daca nu aveti cont bancar, ii puteti depune in contul executorului direct.
este 95000 lei de doua ori pentru doi copii si mai este si onorariu executorului, și in contul executorului se poate depune toata suma o data adica 200000 si ceva? că am primit contul in instiintare dar cit este de sigur cine imi da dovada ca m-am achitat de sarcină ca să pot radia aceasta datorie de la CADASTRU?
Executare silita
cristy09
buna ziua
in 30.06.2008 am incheiat un contract de credit , am platit timp de 2 ani si ceva dupa care din cauze financiare nu am mai putut achita......timp ... (vezi toată discuția)