avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită. primită în 26 februarie in postă ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită. primită în 26 februarie in postă pentru ...

Executare silită. primită în 26 februarie in postă pentru plata sultă către doi copii, al treilea copil fata sta cu mine și mă îngrijește, cum se poate contesta și care ar fi finalitate si costurile, executorul judecătoresc a pus cheltuieli de executare si onorariu de 17000 lei,
Mulțumesc, dar ce este așa de greu sa merg cu bani in sacose sunt bani mei economii de zeci de ani de zile bani la care am plătit impozite și nu mi se pare corect sa fiu obligat să folosesc băncile care nu îmi oferă nici un avantaj ba din contră mă pune sa le plătesc și comisioane, nu mi-o luați în nume de rău în trecut am folosit băncile dar aveau alta politica și cînd au început să îmi mănânce economiile am hotărît să-mi retrag tot și nu sunt deloc bucuros să folosesc serviciile lor vom vede ce se va mai întâmpla in viitor. Mulțumesc oricum.

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Vreti sa mergeti cu o sacosa cu 20000 de lei prin oras? Of-of...
Banca va da dovada, mergeti cu ea la executor...

Si daca nu folositi dv. banca si foloseste debitorul si executorul, tot puteti plati comisioane. Nu este un temei bun acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita cristy09 cristy09 buna ziua in 30.06.2008 am incheiat un contract de credit , am platit timp de 2 ani si ceva dupa care din cauze financiare nu am mai putut achita......timp ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o mare nelămurire.. fostul concubin mi-a facut ... Ingrid33 Ingrid33 Buna seara, am o mare nelămurire.. Fostul concubin mi-a facut executare silita pe un program de vizitare respectat de către mine in totalitate!!! Am fost ... (vezi toată discuția)
3 popriri pe salariu: una la serviciu de 1/3, două la bancă pe 1/2. cum să procedez ca să-mi recuperez restul de bani? gavriluta80 gavriluta80 Buna ziua! Am poprire pe salariu la 1/3 de către angajator. Am primit poprire și pe contul de salariu din partea aceluiași executor , plus alți ... (vezi toată discuția)