avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua. Am primit de la Axfina Romania SRL o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua. Am primit de la Axfina Romania SRL o înștiințare ...

Bună ziua. Am primit de la Axfina Romania SRL o înștiințare de plată în valoare de 18700 Ron pentru un card de debit emis în 2008 in valoare de 3 salarii adică 1820 lei vechi la Raiffeisen Bank. Este posibil să mi se facă o asemenea dobândă? Am citit undeva că de fapt sunt niște "cămătari " cu diplomă. Ce să fac?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:03, 10 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, trebuie vazute actele, in principiu suma e prescrisa, nu trebuie sa platiti dar daca e executare silita trebuie sa faceti contestatie la executare in 15 zile, altfel va executa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita flores201972 flores201972 Buna ziua. Am si eu o problema. In anul 2008 am luat un card de credit de la o banca, in valoare de 4200 ron. In decursul anului 2009 am constatat ca mi s-au ... (vezi toată discuția)
Datorie kruk Marian_Marian10 Marian_Marian10 Buna ziua In anul 2008 am facut un card de credit in valoare de 3000 lei la Credit Euro bank. Am scos banii de pe card si din cauza anumitor situatii ... (vezi toată discuția)
Executare silita - firma de recuperare doina_mystery doina_mystery Buna ziua, In anul 2003, iunie,in timp ce lucram la o firma am beneficiat de o descoperire de card de salariu de 11 mil.lei vechi( 3 salarii), suma care ... (vezi toată discuția)