avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Avem în gradina un nuc ale cărui crengi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Avem în gradina un nuc ale cărui crengi vor atinge ...

Bună ziua,
Avem în gradina un nuc ale cărui crengi vor atinge în curând firele de inalta tensiune . Oare cine ne poate ajuta in această situație? Primăria sau compania distribuție electrica ?
Nu știm pe cine sa contactam în aceasta situație. Mulțumim și apreciem răspunsul dumneavoastră.
Gabriel Dascalu
Cel mai recent răspuns: Gabr999 , utilizator 21:38, 12 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Furnizorul de energie electrica este in masura sa toaleteze copacii din zona firelor de inalta tensiune. Sesizati furnizorul de energie electrica in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Mulțumim frumos pentru răspunsul prompt și util.

POPA GHEORGHE a scris:

Furnizorul de energie electrica este in masura sa toaleteze copacii din zona firelor de inalta tensiune. Sesizati furnizorul de energie electrica in scris, cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine trebuie sa taie crengile dintre firele de curent? flori54 flori54 Cine trebuie sa taie crengile dintre firele de curent? Am 2 nuci pe domeniul public care acum sunt foarte masivi și ajung printre crengile de curent ... (vezi toată discuția)
Vă scriu pentru a vă solicita un punct de vedere și un sfat ... CristiFxxxxxN CristiFxxxxxN Vă scriu pentru a vă solicita un punct de vedere și un sfat juridic în legătură cu o situație care mă preocupă profund și care implică încălcarea ... (vezi toată discuția)
Energie electrica - legislatie ana_ionescu ana_ionescu energie electrica - legislatie Buna ziua. Pe proprietatea mea trec niste cabluri de la electrica, nu sunt stalpi pentru proprietari ci un stalp de inalta ... (vezi toată discuția)