avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună, am 29 ani după un CCC nu am mai lucrat. Exista ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună, am 29 ani după un CCC nu am mai lucrat. Exista posibilitatea ...

Bună, am 29 ani după un CCC nu am mai lucrat. Exista posibilitatea ca dacă ma angajez, angajatorul sa beneficieze de subvenția de la stat deoarece am sub 30 ani? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:51, 13 Martie 2025
Oportunități pentru angajatori și șomerii sub 30 de ani: programe de ucenicie plătite și un buget generos pentru subvenționarea angajatorilor
www.avocatnet.ro/articol_688...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana varstnica fara loc de munca DragosCojocariu DragosCojocariu Buna ziua, As dori sa angajez o ruda care n-a mai lucrat de 30 de ani. Nu as vrea sa se inteleaga gresit, chiar o sa lucreze aceasta persoana, dar as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Angajare pers. peste 48 ani anel anel Am in proba o persoana peste 48 ani. Momentan are cartea de munca la alta firma. Am auzit ca firmele care angajeaza someri peste 48 ani beneficiaza de ajutor ... (vezi toată discuția)
Angajare din somaj ContSters126873 ContSters126873 daca o persoana este in somaj si gaseste un loc de munca la o societate ce avantaje are ? dar angajatorul? (vezi toată discuția)