Bună ziua! Mi am pierdut acum o luna telefonul, am trimis un email la IPJ ul din localitatea mea iar după 10 zile a venit un polițist la mine acasă pentru o audiere. În urma audierii nu am dorit sa depun plângere ca să se deschidă dosar penal pentru furt. Acum, la o luna distanta de această audiere m-a sunat o persoana de la aceasta secție de politie sa ma întrebe dacă vreau sa vin la secție pentru a continua investigațiile. I am spus ca nu doresc sa se continue investigațiile si a spus ca e ok. Deci, practic, nu se vor mai uita pe filmările de pe strada sau sa facă alte căutări nu?
Nu avem de unde sa stim, ce va decide organul judiciar.
Pentru renuntare la plangerea initiala era bine, sa trimiteti un nou e.mail, in urma discutiei cu politistul, acasa la dvs. sau acesta sa va ia o declaratie in acest sens.
Am scris in declaratia de la audierea respectiva ca nu doresc sa se deschida dosar penal pentru asa ceva
POPA GHEORGHE a scris:
Nu avem de unde sa stim, ce va decide organul judiciar.
Pentru renuntare la plangerea initiala era bine, sa trimiteti un nou e.mail, in urma discutiei cu politistul, acasa la dvs. sau acesta sa va ia o declaratie in acest sens.
Dosar penal
americanux
Buna,am un caz mai complicat dar a avut urmari tragice si nu vreau sa ma dau batut si nu voi renunta nici daca trebuie sa cheltuiesc tot ce am....pe scurt...mi ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin
mirela12345
am avut o problema cu o bluza de la un magazin de haine. am cumparat-o de la o persoana care vindea haine in propriul apartament. ulterior, la o saptamana am ... (vezi toată discuția)