avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sunt presedinta unui ONG de protectie a animalelor
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sunt presedinta unui ONG de protectie a animalelor

Buna ziua! Sunt presedinta unui ONG de protectie a animalelor. Suntem in discutii cu primaria in vederea preluarii responsabilitatii adapostului de caini nou infiintat in oras. Am avea nevoie de un avocat, contra-cost, care sa cunoasca legile privind animalele, obligatiile primariilor, etc., in vederea redactarii unui draft de contract. Cautam un avocat care sa ne ajute sa aparam in continuare drepturile animalelor, nu sa devenim, prin contract, marionetele primariei. In mare s-au discutat termenii intre cele 2 parti, dar avem inca nevoie de ajutor. Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 14 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 11:49, 14 Martie 2025
Buna ziua,
Regulile platformei nu permit auto-recomandari sau recomandari de avocati dar puteti sa alegeti dvs din lista de consultanti un avocat care va poate ajuta in activitatea dvs si in aplicarea Legii 205

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! in prezent exista vreo lege care sa-mi interzica ... mio.c mio.c Buna ziua ! In prezent exista vreo lege care sa-mi interzica sa hranesc cainii comunitari, au fost sterilizati si lasati liberi de unde i.au luat. Vecinii au o ... (vezi toată discuția)
Buna! am urmatoarea problema: am 1-2 vecini care au 'adoptat' ... snowflake59 snowflake59 Buna! Am urmatoarea problema: am 1-2 vecini care au \'adoptat\' (am inteles ca ar fi inregistrati pe numele lor) 2 caini, unul de talie medie si unul de talie ... (vezi toată discuția)
Buna seara! ce ne facem cu pisicile fara stapan hranite de o ... Yaruleto Yaruleto Buna seara! Ce ne facem cu pisicile fara stapan hranite de o familie de destepti de la un bloc care isi fac nevoile peste tot in curtea casei mele? Am incercat ... (vezi toată discuția)