avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Exista vreo lege care protejează locul de parcare pe ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Exista vreo lege care protejează locul de parcare pe care-l plătesc ...

Exista vreo lege care protejează locul de parcare pe care l plătesc primăriei și pe care parchez mașină proprie de pescărușii care sunt atrași de mâncarea pe care unii vecini o dau regulat pisicilor.....mentionez ca pescărușii zgârie cu ciocul și ghearele masina, ca să nu mai spun de mizeria cumplită...
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:58, 14 Martie 2025
nu
Buna ziua

O lege care sa protejeze masina de pescarusi nu exista.

In schimb, in functie de orasul/sectorul unde locuiti, e posibil sa existe anumite hotarari de consiliu local care sa interzica hranirea pasarilor (cum este de exemplu cazul sectorului 6) sau a animalelor fara stapan.

In cele din urma, aveti la dispozitie prevederile codului civil. Daca un vecin va creaza un prejudiciu prin hranirea animalelor fara stapan va puteti adresa instantelor.
Și ce soluții exista?

gi-jane2 a scris:

nu

Verificati in asigurarea CASCO.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
o husa

R elena a scris:

Și ce soluții exista?

gi-jane2 a scris:

nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pagube create de pisici mihaid21 mihaid21 Buna ziua, Stau la casa iar pisica vecinilor imi face pagube masinii. Ultima data a zgariat capota incat a trebuit sa o vopsesc. Le-am explicat, dar nu au ... (vezi toată discuția)
Hrănesc lângă bloc o pisică necăjită căreia i-au fost ... Pikulet Pikulet Hrănesc lângă bloc o pisică necăjită căreia i-au fost luați puii. Îi pun zilnic apă, bobițe și hrană la plic pentru pisici. De câte ori ies ... (vezi toată discuția)
Am fost gonită de un individ care locuiește în altă scară când m-am oprit să hrănesc niște pisici din fața scării lui. e normal, nu suntem cumva pe spațiul public? Mirna Mirna Este legitimă sau nu atitudinea locatarilor de la alte scări de bloc să nu le permită persoanelor străine staționarea în fața blocului? M-am lovit mai ... (vezi toată discuția)