Avocat Claudia Cozma 
	    	Avocat

Avocat Claudia Cozma 
	    	Avocat	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

ipso 
	    	Utilizator

ipso 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Yaruleto	                   

Buna seara! Ce ne facem cu pisicile fara stapan hranite de o familie de destepti de la un bloc care isi fac nevoile peste tot in curtea casei mele? Am incercat ... (vezi toată discuția)
	                    Yaruleto	                   

Buna seara! Ce ne facem cu pisicile fara stapan hranite de o familie de destepti de la un bloc care isi fac nevoile peste tot in curtea casei mele? Am incercat ... (vezi toată discuția)

stefail	                   

Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie aparent haioasa dar deranjanta. In momentul de fata in gradina mea personala convietuiesc 8 pisici, toate fiind puii ... (vezi toată discuția)
	                    stefail	                   

Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie aparent haioasa dar deranjanta. In momentul de fata in gradina mea personala convietuiesc 8 pisici, toate fiind puii ... (vezi toată discuția)

Anomaralena	                   

Buna ziua! Am o problema cu o vecina care ameninta ca imi otraveste pisicile.
Locuiesc la casa in curte comuna, am 3 pisici femele,  sterilizate si vaccinate ... (vezi toată discuția)
	                    Anomaralena	                   

Buna ziua! Am o problema cu o vecina care ameninta ca imi otraveste pisicile.
Locuiesc la casa in curte comuna, am 3 pisici femele,  sterilizate si vaccinate ... (vezi toată discuția)