avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua, Sunt angajată ca manager (112029) și am ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua, Sunt angajată ca manager (112029) și am depus dosarul ...

Bună ziua,
Sunt angajată ca manager (112029) și am depus dosarul pentru funcția de funcționar public, însă mi-a fost respins din cauza vechimii în specialitatea studiilor de nivel superior. Este aceasta o motivare corectă? Vă rog să îmi oferiți lămuriri în legătură cu această situație.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 16 Martie 2025
da, poate fi intrucat pentru postul de mangaer nu este obligatoriu studiile superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Funcționari publici. referent specialitate superior clasa iia-din ... gavrilescutraian6@gmail.com gavrilescutraian6@gmail.com Funcționari publici. Referent specialitate superior clasa IIa-din 2006(subinginer din 1988), 2008 absolvent master specialitatea studiilor necesare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce se poate face sa promovez din clasa ii-a, in clasa ... vladilinca vladilinca Buna ziua. Ce se poate face sa promovez din clasa II-a, in clasa I-a/consilier superior? -angajat din 2006 referent specialitate superior(subinginer-15 ani ... (vezi toată discuția)
Respins selectie dosare concurs administratie Ioanasergiu1985 Ioanasergiu1985 Respins la selectie dosare Consilier superior. Se poate actiona in contencios administrativ? Buna seara, M-am inscris la un concurs organizat de catre o ... (vezi toată discuția)