avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, legea stipulează un procent maxim al ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, legea stipulează un procent maxim al cheltuielilor ...

Bună ziua, legea stipulează un procent maxim al cheltuielilor de reparații în total factura cheltuieli de bloc? În prezent, cheltuielile de reparații sunt 38% din totalul facturii mele și mi se par mari. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:23, 15 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU se stipuleaza asa ceva.
Eu zic sa va mai ganditi !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza legala de plata a caldurii Sven175 Sven175 Buna seara! Numele meu este Cristi si sunt din Timisoara si locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje iar in 2011 mi-am montat centrala pe gaz si as dori sa-mi ... (vezi toată discuția)
Care este procentul maxim din factura de gaz alocat incalzirii spatiilor comune? ContSters89081 ContSters89081 Locuiesc intr-un imobil cu 4 etaje, cu 5 apartamente mari (in jur de 120 m2) si 12 garsoniere. Sunt singura care detine C.T. proprie. La parterul blocului se ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile cu incalzirea pe spatiile comune patrichi_stefan patrichi_stefan Administratorul asociatiei blocului cu o singura scara unde locuiesc ne-a pus anul trecut la plata cheltuielilor cu incalzirea pt spatii comune..Inteleg ca ... (vezi toată discuția)